Westtec innovations


Historie van Westtec

De huidige eigenaar Rien van der Westen heeft het bedrijf opgericht in 1975 en destijds gestart met de handel en reparatie in tuin- en parkmachines.
Vanuit zijn affiniteit met de agrarische wereld, werd in 1976 gestart met de handel en reparatie van tractoren en agrarische machines.
Vanwege de schaalvergroting in de Agrarische sector was er grote behoefte aan steeds grotere en betere machines.

Met het vastleggen van meerdere gerenommeerde dealerschappen in combinatie met een optimale service was het bedrijf in staat steeds meer klanten te binden aan het bedrijf.
Naast de mechanisatietak werd ook een bedrijfswagentak opgezet, welke met een zelfde gedrevenheid en service gerichtheid werd uitgebouwd.
Door schaalvergroting bij fabrikanten werd volume belangrijker dan service en heeft men van de laatste tak afscheid genomen.

In de mechanisatie kwam steeds meer vraag naar speciaal machines en componenten, hier werd met de nodige agrarische en technische kennis op ingespeeld wat heeft geresulteerd in de ontwikkeling en productie van vele agrarische oplossingen. Met name met de Westtrack rupssystemen heeft het bedrijf internationaal veel bekendheid genoten, wat heeft geleidt tot een verkoop van Westtrack in 2011. Vanaf 2012 zet het bedrijf in op de ontwikkeling van nieuwe mechanisatie en automatisering in de fruitteelt.
 
 
   Producten  
 Contact  
 Routebeschrijving  
Wie zijn wij  
Hoe werken wij  
History  
Disclaimer